Silputi silputi

Tänään työpäivä alkoi samaan aikaan, vaikea oli kyllä herätä ja lähteä, kun tietää että kotipuolessa vain käännetään kylkeä ja jatketaan unia. Pakko oli kuitenkin lähteä ja tänne me mentiin

Siinä näkyy ylväänä työpaikkamme kyltti. Ensimmäinen homma olikin meillä leikellä erinlaisia leivosvuokia hieman pienemmiksi, pientä ongelmaa oli siinä kun ei aina aivan ymmärtänyt mitä itse asiassa edes haluttiin. Muutaman jälkiruuan tein siellä myöskin. Aamu siinä menikin jouhevasti, syömään ja takas sitte seisomista harjoittelemaan sitten. Saimme tehdä mansikka kakkuja, aika yksin kertainen oli leikattiin sopivankokoiset kakku pohjat, tehtiin täyte kermavaahdosta, vanukkaasta ja mansikka pastasta väliin, pikkuisen vielä mansikka kastiketta sinne väliin ja se oli siinä. ja valmiina 

Loppupäivä kuluikin marengeissä ja suklaassa kun ei ollut meille muutakaan tehtävää. Valkuaista ja tomusokeria, pari tippaa etikkaa, pikkuisen kypsennystä ja vatkautuumaan koneeseen. Väriä pussiin ja pursottamaan. Minun taidon näytteeni tässä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *