Eli Perjantai. Päivä alkoi yhteisellä palaverilla Suzanan ja Brigitin kanssa (en tiedä kirjotinko nimet oikein) sovittiin tulevista työpäivistä. Ollaan vielä viikko tuolla kondiksen puolella ja sit siirrytään leipomon puolelle..jännää..mutta ensiviikolle meitä pyydettiin että jos valmistaisimme suomalaisia konditoria tuotteita heille 3 erillaista. Saadaan yhdessä pähkäillä mitä tehtäs.ensviikolla pitää kuitenki keskiviikkoon mennässä olla raaka-ainetilaukset Brigitillä. Mitäköhän sitä keksis.. Töitäkin löyty tovin seisoskelun jälkeen…Täytettiin taas raejuustohyydykelakkuja suklaatäytteellä ja koristeluna puolikas viinirypäle. Ainiin täällä jokainen kakku/leivospala kiepaistaan tollaseen muoviin..helpompi annostella asiakkaiöle ja tuote pysyy siistin näköisenä.
Sitten saatiin taas tehdä 10 tiramisu (ylä vasen kuva),20 sólmei (oikealla kuvassa) ja 5 bersikka jälkkäriä.
Sit saatiin valmistaa oreohyydykekakkuja., Tiramisuleivoskakku ja se raejuustohyydykekakkuja.
Sitten sain tehdä kirsikkapiikaa. Johon tuli tomusokeria,pähkinärouhetta ja vaniljasokeria, ne sekais keksenään sit pakaste kitsikoita 8kg,sokeria,hyydykejauhetta. Pohjana oli paistettu keksipohja. Keksipohjan päälle pähkinä-sokeriseos joka taputeltiin paikoilleen. Siihen päälle kirsikka-sokerimassa. Täällä kirsikat sulatetaan kuumassa vedessä kulhossa lavuaarissa. Kaadetaan ylimmääränen vesi pois ja valmista. Tähän operaatioon meni varmaan puol tuntia…mutta toimiihan se noinkin.
Viimeisenä saatiin taas tehdä pähkinäkakkupohjamassa.
Puoli viisi ja viikonloppu saa alkaa..syömään keskustaan ja sieltä pikku ilta kävely takaa majatalolle..ah nyt saa nukkua..zzzz.