Jäätelöä lämpöön

Tänään pääsin jälleen tekemään jäätelöä. Ensin kuitenkin tein Caritan kanssa jälkiruokia, tiramisua.  ensin hieman alle laitetaan kermavaahtoa, vanukasta, rommia sekä kahvin ja tiramisun makupastaa. Hieman murustellaan kakkupohjaa siihen ja kostutetaan kahvilla. Hieman vielä samaa mössöä päälle kauniisti pursottaen, kermavaahto pallo, kaakao sirotellen ja yks suklaa papukorista ja se on siinä. Hieman vielä ehdin tasoitellä raejuustokakun alkua. Siihen tuli raejuustoa tietenkin, vanukasta, kermavaahtoa, sitruunankuorta sekä liivatetta. Kaikki sekaisin ja erikoismuotin päälle.  kakkupoja vielä siihen ja kylmään. Hauskan mallinen siitä sitten tulee. Sitten pääsin tekemään monenlaista jäätelöä, en ole aivan varma mitä kaikkea tein kun englannin kielen taito ei ole täällä huipussaan ja myönnän yhen virheen tein kun sekoitin viitoset englanniksi toisiinsa. No homma meni tuplaksi, mutta ei pilalle kuitenkaan mennyt. Vielä teimme uudemman kerran iltapäivällä jälkiruokia ja kuorrutumme keksejä. Siitä pääsimme lähtemään bussille ja tähän pieneen luukkuumme. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *