Suolaisen makeaa

Aamut voivat sitten olla välistä todella. Minulla ei ole vaikeuksia nousta, mutta monilla muilla nähtä västikkin voi olla.

Pääsrtyämme töihin Taija pääsi kuorimaan mielenkiintoisella vekottimella omenoita.  tässä kuoritaan ja viipaloudaa omenaa samalla tahdilla kuin kuoret läks. Sitten suuntaamme huomiomme suolaiseen croisanttiin, vaikka ei ne täällä ole muuta kuin pulla croissareita ja nyt tiedän miks. Taikina on varmasti kylmää kun vesi on jääpaloina sinne laitettu, mutta kauan sitä saakin sitten vaivata ennen kuin ne on sulaneet ja sekoittuneet taikinaan eli sellainen 20min.  Täällä on todella pelottava kaulin kone, jota mestarit ohjaavat jaloilla. Sitten väsäilimme croisantteja ja muotoilimme niitä aivan väärästä suunnasta sekä pizzalta tuoksuvia rullia vuorossa seuraavaksi jälkiruuat. Ensiksi hedelmä salaattia, riisiä, kermavaahtoa ja vanukasta eli kuulostaa hyvältä ja seuraavaksi persikkaa, kermavaahtoa, vanukasra ja suurella todennäköisyydellä se oli mannasuurimoita. 

Paljon sai jälleen seisoskella tyhjän panttina ja viime metreillä saatiin sitten tehdä perinteistä unkarilaista kardinaal leivosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *