Digi jatkaa kulkuaan. Koronakevät viimeistään osoitti, että digillä tulee olemaan jatkossa iso rooli kaikessa tekemisessämme, halusimme tai emme. Ja itse asiassa, on monia juttuja, joissa digi tuo oikeasti helpotusta ja jopa joustoa elämään. Tukea uuden opetteluun tarvitaan – ja itse asiassa lisää keskustelukumppaneita siihen, MITEN näitä kaikkia härpäkkeitä voi ja kannattaa hyödyntää. Ja uusien asioiden toteuttaminen vaatii väistämättä säätöä myös konepellin alla.

Iloksemme saimme luvan julkaista vielä näin kesälomien alkajaisiksi rekryilmoitukset KOLMESTA asiantuntijasta Digipalveluiden joukkueeseen! Haussa on:

  1. IT-koordinaattori, asiakaspalvelun tiiminvetäjä (äitiysloman sijaisuus)
    Aitiopaikka kaikkeen siihen, mitä Gradialla tapahtuu ja miten digiloikka arjessa sujuu. Haussa positiivinen, reipas ja innostava joukkuepelaaja, jolla on hyvä tietotekninen yleisosaaminen ja kyky pitää monia naruja käsissä ja palloja ilmassa yhtä aikaa. Meidän asiakaspalvelumme saa ihan valtavan hyvää palautetta, että vetäjäksi tälle porukalle täytyy ilman muuta löytää ihan supertyyppi!
    https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/it-koordinaattori-tiiminvetaja-302925/

  2. Opetusteknologian asiantuntija, tiiminvetäjä
    Haussa on myös innostunut ja innostava visionääri osaavan opetusteknologiaporukkamme vahvistukseksi. Erityisenä tehtävänä on sparrata Gradian oppilaitoksia digipedagogisissa ratkaisuissa ja niiden kehittämisessä, ja auttaa luomaan ja hallitusti tuomaan uutta niin opetuksen kuin opiskelijoidenkin arkeen.
    https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/opetusteknologian-asiantuntija-tiiminvetaja-302933-1/

  3. Järjestelmäsuunnittelija / -asiantuntija, Microsoft 365
    Ja myös sinne konepellin alle haemme vahvistusta nykyisten osaajiemme rinnalle. Etsimme henkilöä, jolla on kokemuksen tuomaa näkemystä Microsoftin 365 -palveluista, minkä pohjalta pystyy tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään ympäristön palveluiden keskinäisiä riippuvuuksia. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/jarjestelmasuunnittelija-jarjestelmaasiantuntija-302937/

Haku näihin kaikkiin kolmeen paikkaan on auki 10.8. saakka. Ks. tarkemmat tiedot ja hakuohjeet kuntarekry.fi -palvelusta ja vinkkaa kaverillekin!

Lisätietoja tehtävistä voi kysellä myös hanna.rajala@gradia.fi. Lomailen 3.8. saakka, mutta vastailen aina sopivissa väleissä… viimeistään heti elokuun alussa!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *