Erätyshanke päättyy – yhteistyö jatkuu

10.12.2015 Hankkeen loppuseminaari Hyvinkäällä

Erätys II on loppusuoralla ja loppuraporttia vailla. Hanke antoi todella hyvän verkoston luontomatkailun koulutuksen kehittämiseksi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Hyviä käytänteitä jäi elämään ja suunnitelmat ulottuvat jo nyt pitkälle ensivuoteenkin. Erityisesti haluan kiittää Antti Tähkäpäätä, Laura Kuusista, Pekka Peiposta, Erkki Karjalaista, Kai-Eerik Nyholmia sekä Pasi Ruohtulaa uusista ystävyyssuhteista ja hankkeen loistavan hengen ylläpitämisestä. Meillä oli hyvä ”pössis”. Kiitos.

Liitteenä  seminaarin anti ja jatkosuunnitelmia.

Erätyshankkeen loppuseminaari 10.12.2015

Kokonaisuudessaan hanke kesti kaksi vuotta. Hanke päiväkirja löytyy tästä erätys-sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *