Kuka olen? Mitä mietin?

Morjensta maailma,

Olen Keijo Vehkakoski (s.1970) elinikäinen oppija, itsensä kehittäjä sekä tiimivalmentaja. Intohimonani on luontoliikunta ja uuden kehittäminen. Mielestäni ihmisten kohtaaminen, dialogi ja verkostossa toimiminen voi parhaassa tapauksessa aiheuttaa meille ihmisille hyvinvointia ja onnellisuutta.

Työskentelen tällä hetkellä Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä, ammattiopisto Gradiassa matkailualan lehtorina ja tiimivalmentajana. Jos haluat tietää minusta lisää, niin tässä LinkedIn-profiili. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa kehitellä verkostoissa jotain uutta:)

Motto: ”Teoilla on merkitystä”. Tee se minkä lupaat ja lupaa se minkä teet!

Missio:

Saada ihmiset tajuamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tulevan perustarpeiden tyydyttämisestä. Elintasosairauksien, työssäjaksamisen ja syrjäytymisen ongelmat maksavat yhteiskunnalle liian paljon. Pienen ihmisen täytyy keskittyä asioihin, joihin hän voi vaikuttaa ja niistä tärkeimmät ovat  liikunta, ravinto, uni ja ihmissuhteet. Haluaisin auttaa ihmisiä tunnejohtamisessa ja mahdollistaa uusien verkostojen synnyn.

Isossa kuvassa tärkeintä olisi hillitä menossa olevaa  6. sukupuuttoaaltoa! https://www.sitra.fi/tulevaisuussanasto/kuudes-sukupuuttoaalto/

”Ole itse se  muutos, jonka haluat ympärilläsi näkyvän” (Gandhi).

Visio: Elää maailmassa, jossa istuminen ja makaaminen muutetaan liikkumiseksi, työelämä ja vapaa-aika nivotaan yhdeksi hyväksi elämäksi. Nukutaan riittävästi ja kohdataan uusia ihmisiä. Onnellisuus elämässä syntyy osaamisen, autonomian ja yhteenkuuluvuuden kautta. Verkostossa toimiminen on uuden oppimisen yksi tärkeimmistä avaimista. Osaaminen on uuden oppimisen suurin este.

Stepit: Elinikäisen oppimisen asenne, nöyryys, kuunteleminen, tiimimestari, ihmevalmentaja (sertifioitu 2019), ihmisten tiimijohtaminen (leadership), verkostoituminen, elinikäinen oppiminen, uudet haasteet ja uuden kehittäminen step by step.

Työkalut: Dialogi, tiimityö ja asenne

Tiimimestari – Keke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *