Elämyksestä ammatti – matkailualan perustutkinto uudistuu 2022

Matkailualan perustutkinto uudistuu Gradia Jämsässä. Tutkinto painottuu liikunnallisten elämys- ja seikkailumatkailupalvelujen tuottamiseen ja toteuttamiseen. Liikuntapainotteisen seikkailu- ja elämysmatkailun keskeisiä arvoja ovat vastuullisuus, rohkeus ja tiimityö. Koulutuksessa ryhmän tiimiytyminen ja luottamus rakennetaan yhteisten kokemusten kautta. Opiskelija pääsee ohjatusti suunnittelemaan oman elämyspolun kohti matkailualan ammattilaisuutta.

Gradia Jämsän tapahtumatorppa on tiimioppimisen kotipesä, jolla on tiimiakatemian myöntämä tiimisertifikaatti tunnustuksena työstä, jota teemme arjessa nuorten hyväksi. Tapahtumatorppa sijaitsee Jämsänkosken taajaman kupeessa luonnon kauniilla Myllymäen yläkampuksella. Myllymäen kampusta ympäröi liikunta- ja virkistyskäyttöalueet. Hiihtoladut, maastopyöräpolut, frisbeegolf-rata, pallokenttä tarjoavat opiskelijoille hienot liikunnalliset puitteet luontomatkailun tuotteistamiseen ja toteuttamiseen sekä vapaa-ajan harrastuksiin. Jäähalli ja uimahallikin ovat kävelymatkan päässä kampukselta.

Jos olet urheilija, niin sinulla on mahdollisuus hakea Gradia Jämsän urheiluvalmennettavaksi jolloin pääset kehittymään matkailuopintojen ohella omassa lajissasi huipulle.

https://www.gradia.fi/urheiluvalmennus/l16874

Yhteishaku alkaa helmikuussa 2022. Haluatko olla osa tarinaamme . Hae tapahtumatorpalle opiskelemaan matkailualaa!

https://www.gradia.fi/matkailupalvelujen-tuottaja/l15233

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *