Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Kohderyhmä
Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tai muun soveltuvan tutkinnon ( esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi, teknisen alan koulutus ) tasoiset tiedot ja taidot sekä työkokemusta opetus-, ohjaus- tai työvalmennustyöstä.

Kuvaus
Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto sijoittuu työhön kuntoutuksen ja työelämään valmennuksen toimialalle, joka kattaa työssä ja työpaikoilla tapahtuvan työvalmennustoiminnan lisäksi lakisääteisen ammatillisen kuntoutuksen ja sosiaalisen työllistämisen toiminnot. Työvalmennuksen erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallinta.

Pakolliset tutkinnon osat

Ammatillinen toiminta työvalmennuksessa: aloitus joustavasti verkko-opintoina
Asiakkaan työvalmennusprosessissa toimiminen
Työelämäosaaminen ja työvalmennuksen vastuuhenkilönä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan yksi

Työvalmennuspalveluiden kehittäminen ja tuotteistaminen

Koulutus sisältää lähiopetusta, itsenäistä etäopiskelua ja työssäoppimista. Aikaisempi koulutus, työkokemus ja muu toiminta kartoitetaan, jonka pohjalta koulutuksen lopullinen sisältö ja kesto määräytyvät. Voit opiskella myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksena.

Koulutukseen sisältyy ammatillista kasvua tukeva ryhmätyönohjaus.

Hae koulutukseen

Lisätietoja antaa
Kouluttaja Hannele Huusko puh. 040 341 6431 tai s-posti etunimi.sukunimi (at)jao.fi tai opiskelijan ohjauspalvelu puh. 040 341 5055 tai aikuisopisto(at)jao.fi.