Jälkiohjauskyselyn ensimmäisessä postauksessa Maija ja Timo esittelivät videolla kyselyn rakentamisen. https://blogit.gradia.fi/sisu/2023/01/31/jalkiohjauskysely/ Tälle kerralla teemme katsauksen itse tuloksiin. Uusi kysely kevään 2023 ylioppilaille lähetettiin Primuksen kautta tekstiviestinä nyt lokakuussa. Vastauksia tuli taas nopeasti päälle 90, joten kysely tavoitti taas tehokkaasti. Kuvassa Maija-opo tarkistaa vielä Formsin polkujen toimivuuden.

Tervetulotoivotus:

Mikäli valmistunut opiskelija tarvitsee tukea, antaa kysely suorat linkit opinto-ohjaajien ajanvaraukseen. Kyselyn tuloksia käytetään myös vanhempainilloissa sekä opotunneille, kun puhutaan jatko-opinnoista. Molemmilla kerroilla yhteistietoja antaneet opiskelijat ovat näyttäneet vihreää valoa oman opiskelualansa esittelyyn tulevaisuudessa. Alumneja tarvitaan! Terveisin Timo ja Maija.