Opetushallituksen rahoittamassa Opiskelija oman elämänsä ohjaajana hankkeessa yhtenä tavoitteena oli jälkiohjauksen tehostaminen. Ongelmana on usein lukiosta lähteneiden opiskelijoiden tavoittaminen, joten kokeilimme Gradian omien työkalujen hyödyntämistä opiskelijoiden tavoittamisessa. Etuna silloin on myös kustannustehokkuus, koska kaupallisten toimijoiden palvelut olivat melko hintavia. Videolla kerromme lisää taustoja ja avaamme kyselyn teknistä toteutusta.

Laadimme Schildtin opinto-ohjaaja Maija Räsäsen kanssa MS Form-kyselyn, joka oli polutettu opiskelijoiden vastausten mukaan. Kysely lähetettiin Primuksen tekstiviestipalvelun kautta ja saimme nopeasti 130 vastausta. Tässä kysely linkitettynä. https://forms.office.com/Pages/ShareFormPage.aspx?id=gUEUTmgvH0Cqhp7J5ADms7nzHeH3eThJuz5evZVPwpJUMVNOSzkzVTRYREtTODg1MzYwWlNDMkk1Ti4u&sharetoken=nm9TuSBZNIel6I6GNMSm  Jos tutkit kyselyä, niin älä paina lähetä-nappia. Terveisin Timo Ilomäki, lehtori ja hanketyöläinen.