Havaintoja henkilökohtaistaminen ja ohjaus -koulutuskokeilusta. Artikkeli tulossa!

Ammatilliset opettajakorkeakoulut olivat mukana monissa Parasta osaamista -hankkeen tavoitekohdissa. Yhtenä keskeisenä tehtävänämme oli laatia esitys modulaarisista osaamiskokonaisuuksista koulutuskokeilujen ja -pilotointien perusteella. Tuloksena syntyi Rohkeasti uudistumaan -sivusto. Koulutuskokeilujen -ja pilotointien aikana saatuja havaintoja ja kokemuksia valotetaan Arja Puustisen ja Tomi Raitasen alkuvuodesta 2020 Hamk Unlimited -julkaisuportaalissa julkaistavassa artikkelissa. Artikkeli on tällä hetkellä julkaisuprosessissa ja ilmestymisen jälkeen se linkitetään Rohkeasti uudistumaan -sivuston Henkilökohtaistamisen osioon. Kannattaa siis seurailla sivustoja!

HAMK ammatillisen opettajakorkeakoulun Parasta osaamista -toimijat toivottavat kaikille MUKAVAA JOULUN AIKAA ja ihan PARASTA OSAAMISTA vuoteen 2020!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *