Opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamisen kehittymistä tuetaan asiakaslähtöisillä ja innovatiivisilla koulutuskokeiluilla

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun, Sedun ja Lappian hanketoimijat ovat yhdessä suunnitelleet useita koulutuskokonaisuuksia, joilla vastataan pikaisesti opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamistarpeisiin. Koulutuskokeilut toteutetaan kevään 2018 aikana ja ensimmäiset niistä käynnistyvät helmikuun lopulla Seinäjoella ja Kemissä. Koulutuskokeiluista laaditaan kuvaukset ja niistä kerätään palautetta. Tuloksina tuotetaan toimintamalleja ja materiaaleja koulutuksen järjestäjien yhteiseen käyttöön.

 Tarkemmat tiedot toteutettavista koulutuskokonaisuuksista oheisessa liitteessä

 

Parasta osaamista_koulutuskokeilut_2018_OAMK_

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *