Työelämäfoorumit käynnistyvät!

Ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö uudistuu 1.1.2018 alkaen. Kyseessä on merkittävin koulutuslainsäädännön uudistus pitkään aikaan. Uudistuksen ydinasioita ovat yksilölliset opintopolut, laaja-alainen osaaminen sekä entisestään lisääntynyt yhteistyö työelämän kanssa.
Miten muutos näkyy oppilaitoksen ja työelämän yhteistyössä? Tule kuuntelemaan ajankohtaisia asioita ammatillisen koulutuksen reformista – mitä muutokset merkitsevät työelämälle?

Parasta osaamista -verkostohanke järjestää marraskuussa kymmenen alueellista työelämäfoorumia yhteistyössä alueellisen työelämäverkoston kanssa. Työelämäfoorumeiden tavoitteena on yhdessä uudistaa työpaikoilla järjestettävän koulutuksen toimintamalleja palvelemaan niin opiskelijoita kuin työelämääkin.

Jyväskylässä työelämäfoorumi Keski-Suomen alueen työelämälle järjestetään tiistaina 7.11.2017. Työelämäfoorumin yhdessä Parasta osaamista -hankkeen kanssa järjestävät: Jyväskylän kristillinen opisto, Jyväskylän palvelualan oppilaitos, Palvelualan opisto KuopioPohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *