Keski- ja Itä-Suomen teemahaastattelut

Keski- ja Itä-Suomen Parasta osaamista -verkostohankkeen aluetyöryhmä on toteuttanut/ pilotoinut yhteensä 16 teemahaastattelua ja vain yksi on jäljellä. Haastattelut ovat tavoittaneet noin 200 opetus- ja ohjaustyön edustajaa. Seuraavaksi työryhmä haastaa itsensä aineiston analyysillä. Haastattelun muistiinpanoja on syntynyt lähes 50 sivua ja alustavissa analyyseissä on jo löydetty kolmekymmentä erilaista osaamistarvetta liittyen osaamisperusteisuuden toteuttamiseen, ohjaamiseen, työelämäyhteistyöhön, laadunhallintaan, digitalisaatioon jne.

Teemahaastattelut on otettu hyvin vastaan ja ne ovat saaneet osallistujilta hyvää palautetta. Kuulluksi tuleminen ja aitoihin osaamistarpeisiin vastaaminen on merkityksellistä opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Verkostohanke jatkaa osaamistarpeiden selvityksiä edelleen ja jalkautuu tulevan syksyn aikana verkoston ulkopuolelle.

Tavoitteena parasta osaamista valtakunnallisesti!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *