Joulun odotusta..

Hei taas!

Takaisin koulussa ūüôā Yht√§ p√§iv√§√§ lukuunottamatta, kaikki p√§iv√§t ovat iloisesti kuluneet ty√∂salissa. Kiva n√§hd√§ kavereita tauon j√§lkeen.

P√§√§asiassa olemme tehneet joululeipomuksia. On kyll√§ kunnolla p√§√§ssyt viritt√§ytym√§√§n joulutunnelmaan ūüôā Ehk√§ haastavin teht√§v√§ on ollut piparkakkutalo, tai oikeastaan miten sen saa pysym√§√§n kasassa. Sen opin, ett√§ pienemp√§√§ taloa olisi helpompi k√§sitell√§ ja suorat sein√§t olisi aika kivat¬† ūüôā

Maanantaina leivottiin oman ryhmäni kanssa gluteenittomia jouluherkkuja. Itse tein pikkuisia palsternakka kakkusia ja kaura- hedelmäkeksejä. Palsternakka kakkuset onnistui oikein mainiosti (valitettavasti ei ollut kameraa mukana), oli oikein maukkaita ja kosteita. Maku myös kekseissä oli kohdallaan, tosin uunissa keksit levisivät aika lailla (luulen, että ohjeessa oli liikaa kananmunia joka nesteytti taikinaa liikaa). Reseptiin kumpaankin löysin uusimmasta Kotilieden Leivonta lehdestä (1/2015).

En√§√§ muutama viikko Jouluun.¬† Kiva p√§√§st√§ v√§h√§n huilaamaan ja ker√§m√§√§n voimia ensivuoden varalle ūüôā Mutta viel√§ muutaman viikon ajan saa leipoa voitakina leivonnaisia sek√§ pullaa ja my√∂s sokerina pohjalla, oppia tekem√§√§n¬† KARKKEJA!

-Paula-

                                                                                                                                                                      P1020459

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *