Näyttöpäivä!

 

 

 

 

 

WP_20151102_10_58_10_Pro

Tänään oli siis minun näyttöpäivä Seppälän Citymarketin Elosen jauholeipomossa. Jännittää en etukäteen osannut, enkä loppumetreillä kerennytkään sillä kouluttaja ilmestyi paikalle puolitoistatuntia etuajassa! Hyvä niin 🙂 Näyttö meni mielestäni odotetusti ja olen tyytyväinen arvosanaan.

Harjoitteluaika on mennyt nopeasti. Jäljellä on enää neljä päivää. Ja vasta nyt alkaa tuntua, että paikkaan on päässyt sisälle ja alkaa tulla rutiinilla päivän puuhat. Aikaiset herätykset ovat olleet haastavia tällä kertaa (ulkona pimeää ja kylmää, pyörän selkään on vaan hypättävä).  Kun itsensä on perille saanut, virtaa tuntuu taas löytyvän ja väsymys on tipo tiessään.  Päivät ovat kuluneet nopeaan ja työkavereiden kanssa olen tullut hyvin toimeen.

Ensiviikolla takaisin kouluun ’lepäämään’!

-Paula-

p.s Kuvassa kanssani leipuri- Tanja (ja minun valkosipulileivät :)), jolta olen saanut hyviä neuvoja harjoittelun aikana.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *