Työharjoittelua.

Pitkä työharjoittelujakso kohta takana. Tänään ollut tutkintotilaisuus, joka meni hyvillä arvosanoilla läpi. Toivottavasti kaikilla muillakin kurssikavereilla on mennyt näytöt ja harjoittelu mukavasti. Vähän lomaa vielä itse pidän ennen kouluun palaamista, jaksaa taas keskittyä kun pääsee lataamaan akkuja ensin.

Tutkintotilaisuus oli todella haastava, mutta suoriuduin siitä paremmin kuin mitä itse odotin. Sain paljon hyvää ja rakentavaa palautetta, jota osaan hyödyntää tulevissa haasteissa. Valmistin kolmea eri patonkia ja ruissämpylöitä koneellisesti.

Mukava oli ottaa kuva ohjaajien kera, jotka ovat opettaneet paljon hyödyllistä ja olen oppinut heidän kautta itsestäni uusia puolia. Kuvaan ei saatu kaikkia tärkeitä henkilöitä, jotka ovat harjoittelussani olleet tiiviisti mukana. Harjoittelu on ollut rankka, mutta en olisi missään muualla halunnut tätä harjoittelua suorittaa.

Iso kiitos ohjaajille Iida Sokkanen (vas) ja Satu Panula (oik).

harkka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *