Lahden lukioissa haluttiin muokata Wilman opiskelijan opettajalle näkyvän profiilisivun asettelu niin, että ryhmänohjaajan opintojen edistymisen seurantatiedot ovat ensisijaisesti ja helposti näkyvillä. Näkymää muokattiin niin, että ensin näkyvät: 

  • Opiskelijan nimi 
  •  Henkilökohtainen suunnitelma (=lukion suunniteltu kesto) ja suositeltu etenemistahti vuosittain ja jaksoittain (suositeltu kertynyt opintopistemäärä) 
  •  Kertyneiden opintosuoritusten ja valintojen määrä ja myös X/K/hylättyjen määrä.  
  • Poissaolojen määrä jaksoittain.  
  • Opiskelijan yhteystiedot ja huoltajien tiedot. 

Halusimme hankkeessa kehittää myös Wilman opinnot-kohdan näkymää niin, että Opinnot-kohdassa moduuliruudun ponnahdusikkunaan saisi näkyviin myös moduulin lisätiedot (esimerkiksi kirjattu syy kurssin K/X arvioinnille), mutta tätä ei vielä saatu ratkaistua Primustasolla.