Erityisen tuen webinaarin 4.9.2018 tallenne ja materiaalit

TAMKissa järjestettiin erityistä tukea ammatilisessa koulutuksessa käsittelevä webinaari 4.9.2018.

Linkki tallenteeseen: https://connect.funet.fi/pfrj8tqdvvv1/

Tallenteessa on pieni tekninen ongelma, koska koneemme kaatui 26. minuutin kohdalla ja esityksessä on koneen vaihdon mittainen tauko. Esitys jatkuu 32. minuutin kohdalla. Webinaarin materiaalipaketti löytyy täältä: Erityinen tuki – webinaari 4.9.2018

Luovin Sanna Määttäsen esitystä emme saaneet liitettyä esitykseen parhaimmalla mahdollisella tavalla ja myös tallenteessa se näkyy hieman huonosti, joten katso Sannan aineistot tästä linkistä: 4.9.2018 Erityinen tuki ja vaativa erityinen tuki pdf

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *