Osaamisen arvioinnin laadunvarmistus

Varsinais-Suomessa, tarkemmin ottaen Turussa Aurajoen rantamaisemissa, ”risteiltiin” 28.9. Parasta osaamista –hankkeen merkeissä. Teemana oli tällä kertaa osaamisen arvioinnin laadunvarmistus. Keskustelut osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelman laatimisesta, hyödyntämisestä ja siinä kuvattujen menettelyjen toimintaan jalkauttamisesta olivat niin vilkkaita ja työskentely asian parissa oli niin intensiivistä, että kuvat tilaisuudesta huomattiin ottaa vasta osallistujien poistuttua. Vastaaville tilaisuuksille on varmasti tarvetta ympäri Suomea! Lappeenrannassa ainakin tavataan samoissa merkeissä 16.10.2018.

Tilaisuus liittyi modulaaristen osaamiskokonaisuuksien koulutuskokeiluihin.

Tiedot kaikista PO-hankkeen koulutuksista löytyvät hankkeen kalenterista.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *