Parasta osaamista -hankemateriaalit nyt tilattavissa Gradia Jyväskylän painosta!

Parasta osaamista -hanke on tuottanut monia erilaisia materiaaleja ammatillisen koulutuksen reformin tueksi. Hankkeen materiaaleja voi nyt tilata suoraan Gradia Jyväskylän Tulostus- ja painopalveluista. Tilausohjeet ja -lomake löytyvät tästä.

Tallenna taulukko omalle koneellesi, muokkaa tilaus sopivaksi ja lähetä tiedosto painoon. Tilausosoite: paino@gradia.fi.

Tilattavat tuotteet

  • Sanaselityspelikortit: Kortteja voi käyttää ammatillisen koulutuksen uudistuksen selventämisessä perinteisen Alias-sanaselityspelin tapaan mm. opettajille, ohjaajille, opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille. Korteilla on helppo ja hauska keskustella ajankohtaisista aiheista. 41 korttia + ohjeet/korttinippu.
  • Työelämän toiveet -kortit: Kortit ohjaavat keskustelemaan reformin tavoitteista ja toimeenpanosta. Kortteja voidaan käyttöö keskustelun ja vuoropuhelun herättämiseksi sekä oppilaitoksen opetus- ja ohjaushenkilöstön kanssa että työelämän edustajien kanssa. 11 korttia + ohjeet/korttinippu.
  • A6-kortti ja kirjanmerkki: Nämä materiaalit ovat hankkeen ilmeen mukaista jaettavaa materiaalia, kirjanmerkki on kaksikielinen
  • Roll-up: Helppo ja kätevä matkakaveri, näyttävä tapahtumiin ja tilaisuuksiin sopiva esittelytuote
  • A2-juliste: Hankkeen ilmeen mukainen juliste reformista tiedottamiseen
  • Rohkeasti uudistumaan raportti, painettuna vihkona

Bästa kunnande-projektet har producerat olika material som stöd i reformen av yrkesutbildningen. Projektets material kan beställas direkt från tryckeritjänsterna vid Gradia Jyväskylä. Beställningsanvisningar och -blankett finns här.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *