Reformi-sanaselityspelikortit – muutoksen avainsanoja hauskassa pelimuodossa

Parasta osaamista -verkostohanke on tuottanut reformin tueksi sanaselityspelikortit, joita voi käyttää ammatillisen koulutuksen uudistuksen selventämisessä mm. opettajille, ohjaajille, opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille. Korteilla on helppo ja hauska keskustella ajankohtaisista aiheista!

Pelikortteja voi tilata Gradia Jyväskylän Tulostus- ja painopalveluista – tilaa nyt! Tilauslomakkeen ja -ohjeet löydät tästä.

Bästa kunnande-nätverket har som stöd i reformen producerat ett ordspel. Ordspelet kan användas för att förtydliga den nya yrkesutbildningen för lärare, handledare, studerande och samarbetsparter. Med kortspelet är det lätt och roligt att diskutera om aktuella teman!

Kortspel kan beställas från Gradia Jyväskylä tryckeritjänster – Beställ nu! Beställningsblanketten med anvisningar finns här.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *