27.9.2017 kyläkäynti KSAO.ssa HAMKin kanssa

Mielenkiintoinen, avartava sekä uutta näkökulmaa tuova kyläkäynti Kouvolan seudun ammattiopistossa 27.9. Uutta opettajuutta ja reformia kohti ajatuksella toimiva malli, jota Tuija Kaitarinne-Kunnari  sekä Terhi Lindström-Vasko minulle ja Soile Rinteelle hyvin kertoili. Saimme myös tutustua käytännössä työssäoppimispaikkaan, jossa lähihoitajat toteuttavat tiimityössäoppimista niin, että heitä lähtee kaksi 8 opiskelijan ryhmää kahteen eri yksikköön (=kerrokseen). Kokkiopiskelijat työskentelevät vertaisparina niin, että ovat vuoroin talon tuotantokeittiössä ja yksikön keittiössä ohjaten, perehdyttäen ja arvioiden myös toisiaan. Toteutamme samalla myös yli alojen tapahtuvaa työssäoppimista (myös tässä ohjaus, perehdytys ja arviointi) ja ohjaamista ja monialaista työssäoppimisen ohjausta. Kaikilla opiskelijoilla on tarkoitus antaa jakson päätteeksi (tai kun ovat valmiit) ammattiosaamisen näyttö.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *