Ekat kuulumiset Unkarista

      Eka typäivä  Szegedin Prima ostoskeskuksen Leipomo-koditoriassa oli alku jännityksen vähän helpottuttua helppo ja mukavaa. Töihin pääsi käsiksi heti. Alkutöikseni pääsin  vatkaamaan marenki massaa vaahdoksi vesihauteessa kaasuhellalla,käsihän siinä oli kovilla mutta hyvä tuli…tai ainakin sen käsityksen sain.. Kukaan kondiittoreista ei puhu englantia joten keittiöön oli tuotu tietokone ja siinä oli auki Google kääntäjä jonka avulla he kääsivät sanoja ja lauseita englanniksi..siitä sitten piti yrittää tajuta mitä he tarkoittivat..haastavaa..mutta yhdessä pohtien yhteinen sävel varmasti löytyy.. huomenna taas uusi päivä ja uudet haasteet

Ps.tässä tuli nyt hieman teknisiä ongelmia..en tiedä näkyykö kuvat siellä kun kännykällä tätä teen sorry…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *