szia

Rakkaat lukijani kirjoitan nyt viimeistä työssäoppimis päivääni . Tänään katsoimme miten suussa sulavat kreemit valmistettiin, 1. Vaahdotettua voita johon laitettiin ganashea 2. Vaahdotettua margariiniä sulaa suklaata sokerimasssa kaakaota 3. Valkuinen-sokerivaahto keltuainen ja voivaahto ja sula suklaa. Ihmislapsi ei voi ymmärtää siten suussa sulavia niin ja lanteille laskevia ACappellan kreemit ovat‼ .Täytimme parit kakut näillä ihanilla kreemeillä. Sitten otimme muistoksi valokuvia. Tein ropi/bombi taikinasta solttiksia koska arvelin että ne voisivat käydä heidän tuotevalikoimiinsa , täytynee joskus tulla katsomaan onko käyneet. Mutta täytynee sanoa paljon nähty koettu erittäin onnistuneeksi reissuksi todettava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *