Leipomon puolella ropit ja pombit on jokapäiväinen savotta. Tässä on myös aika yleinen tuote (luumunyssäkkä)mitä päästään tekemään. Ei ihan jokapäivä mutta melkein. Kuvanotto hetkellä vielä pähkäilimme taikinan ainesosia. Hieman puskista tuli tieto mitä nämä sitkeät sattumat olivatkaan. (Tsekkaa Outin päivitys sieltä paljastuu resepti 😉
Tässä on sitten myös perus tuote. Jokapäivä paistetaan kahvilaan/tilaukseen muutama mutta itse tuotteita tehdään pakkaseen kerralla isompi erä ja niitä sitten aina aamulla noukitaan tarvittava määrä paistettavaksi. KySeessä on siis on voitaikina johon sitten asetellaan nakkeja tuohon keskelle jonoon tai pursotetaan juustoinen/”liha”täyte onka jälkeen ne rullataan pötköiksi pakkaseen
Tässä niitä onkin sitten Joka aamuinen paistoon menevä satsi muutamalla eri täytteeellä