Päivä 2

Jäätelöpohjien sekoituskone
Jäätelöpohjien sekoituskone
Maito-, ja kananmunapohjat
Maito-, ja kananmunapohjat
Jäätelön raaka-aineita
Jäätelön raaka-aineita
Pääraaka-aineita, maito, muovipusseissa
Pääraaka-aineita, maito, muovipusseissa

Tänään marssittiin töihin klo 5. Minä taas jäätelöpuolelle. Tänään ei kuitenkaan jäätelöä tehty vaan oli täytteiden ja jäätelöpohjien tekoa. Tehtiin monia erilaisia kreemejä. Oli perinteistä vaniljakreemin oloista ja sitten muitakin, ihan kaikista en päässyt selville mitä olivat, kielimuuria kun on.  Osa kreemeistä jäi ihan löysiksi nesteiksi tynnyreihin,  ehkäpä niille tehdään vielä myöhemmin jotain. Tämäkin jäi epäselväksi. Jäätelön valmistuksessa käytettävä ”liemi” keiteltiin tänään. Kolmea eri versiota, maitoliemi, munaliemi ja hedelmäliemi. Näihin tuli noin 22 eri ainesosat kuhunkin, kaikista en taaskaan päässyt selville, mutta pääraaka-aineita oli maito ja voi. Litran maitopusseja tuli tyhjennetty tänään useampi sata. Ja kyllä, maitopusseja. Ymmärtääkseni hieman tehtiin myös tuotekehitystä jäätelökakun muodossa, mutta siitä enemmän myöhemmin kun selviää miltä tuote näyttää lopulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *