Hyrian Suunta-tiimiä perehdyttämässä

Hyrian Suunta-tiimi perehtyi Parasta osaamista – hankkeen työkaluihin kehittämisiltapäivässä Riihimäellä 14.5.2019. Erityistä keskustelua herätti HOKS-osaamisen varmistaminen. Myös työelämässä tapahtuvan oppimisen muistilistat ja osaamisen arvioinnin oppaat koettiin hyödyllisiksi.

– Olemme tärkeän asian äärellä. Infograafit ovat erinomaisia ja opintopiiri jäi vielä kiinnostamaan, kommentoi Hyria Koulutus Oy:n päävalmentaja Jenniina Bies-Wikgren.


-Materiaalit ovat hyvinkin käyttökelpoisia ja mukautuksiin liittyvä esite tulee käyttöön heti huomenna! kommentoi eräs iltapäivään osallistunut opetus- ja ohjaushenkilöstön edustaja.

-Oli tosi mukava nähdä teitä ja kuulla toimintamalleista. Nyt jää paremmin mieleen ja uskaltaa myös lähestyä mahdollisten kysymysten kanssa, kommentoi toinen.

Pedagogisia kehittäjiä perehdyttämässä olivat Koulutuskeskus Salpauksesta Sannakaisa Raatikainen, Airi Aikio ja Soile Venäläinen sekä Rita Hintsala Spesiasta Skypen välityksellä. Hamkin lehtori Soili Rinne esitteli ammatillisten opettajakorkeakoulujen tarjontaa. Esittelimme myös vielä kehitteillä olevaa Rohkeasti uudistumaan – ammatillista opintopiirikeskustelua. Tämä toimintamalli jäi vielä mukavasti kutkuttamaan, siihen ehkä palataan vielä Hyriankin väen kanssa.


Sannakaisa Raatikainen, Koulutuskeskus Salpaus

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *