Reformi on pakottanut pysähtymään ja ajattelemaan

Pirkanmaalla tavattiin kevään viimeisten reformiaamukahvien merkeissä Sasky Tampereen palvelualan ammattiopistolla. 30 osallistujan voimalla pohdittiin reformin ensimmäisen kevään kokemuksia ja suunnattiin katseita tuleviin kehittämiskohteisiin. Syötteitä keskustelulle antoivat Hanna-Riikka Hogdes esityksellään, joka käsitteli uudistuvaa ammatillista koulutusta äidinkielen opettajien näkökulmasta sekä Antti Maunu havainnoillaan ammatillista koulutusta käsittelevästä tutkimuksestaan.  Syyskaudella jatketaan aamukahveilla, mutta keväälläkin vielä tapahtuu Pirkanmaalla: Taitaja2018-tapahtuman yhteydessä tavataan 16.5. ja ReformiRetriitiissä 28.5.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *