Aamukahvikiertue käyntiin Tampereella

TAMK kutsuu Parasta osaamista -osahankkeessaan ammatillisen koulutuksen toimijoita, työelämän edustajia ja opiskelijoita pohtimaan ammatillisen koulutuksen reformin myötä muuttuvia käytäntöjä, toimintatapoja ja myös poisopittavia asioita. Syksyn ensimmäisille aamukahveille 21.9.2017 Tampereen aikuiskoulutuskeskukseen kokoontui noin 20 osallistujaa keskustelemaan osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Aamukahvit jatkuvat 5.10. klo 8.00 – 9.30 Varalan urheiluopistolla työelämä- ja verkosto-osaamisteemalla.  8.11. klo 8.00 – 9.30 pohditaan Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistolla työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja osaamisen osoittamisen prosesseja.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *