Information om Bästa kunnande-nätverket på AMKE-seminarium

Projektchefen för Bästa kunnande-projektet, Pia Tolonen, presenterade projektets mål och resultaten hittills på AMKE:s webinar 18.8.2017 (länk till resultaten). Deltagarna hade på förhand sänt in frågor om verkställandet av yrkesutbildningsreformen och det stöd som olika projekt kan ge.  Förutom Pia Tolonen var projektchefen för det finskspråkiga “Validointitehtävä- projeketet, Sannakaisa Raatikainen med och besvarade frågorna. Tolonens presentation är här som länk.

Bästa kunnande-nätverket är indelat i fem lokala arbetsgrupper. Yrkesakademin  i Österbotten jobbar med Tredu och TAMK.  YA! samarbetar också med nätverket av svenskpråkiga utbildningsanordnare och Åbo Akademi i Bästa kunnande.  Projektet har som mål att sprida Bästa kunnande till alla utbildningsanordnare i Finland. Kontaktuppgifter till dem som är aktörer i Bästa kunnande-nätverksprojektet är här .

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *