Saimme jälleen mahdollisuuden kertoa elintarvikealan perustutkinnosta valmistuville opiskelijoille mahdollisuudesta jatkaa opintojaan työelämästä käsin.
Hyvän ammattitaidon tärkeydestä ja omasta työurastaan opiskelijoille kertoivat Keski-Suomen Mestarikillasta Jaakko Laitinen ja Tomi Lappalainen. Projektityöntekijä Marjo Huuskonen totesi, että näille 10 opiskelijalle varmasti jäi mieleen Mestaripolku!
![](https://blogit.gradia.fi/mestaripolku/wp-content/uploads/sites/175/2021/02/18.1.2021-edited-scaled.jpg)
![](https://blogit.gradia.fi/mestaripolku/wp-content/uploads/sites/175/2021/02/18.1.2021_2-768x1024.jpg)
![](https://blogit.gradia.fi/mestaripolku/wp-content/uploads/sites/175/2021/02/18.1.2021_4-1024x768.jpg)