Työelämälle

Mestaripolulla vahvistetaan yritysten ja työyhteisöjen ohjausosaamista sekä tuetaan opiskelijan ammatillista kasvua mentoroinnin keinoin. Mestaripolulla lisätään kiinnostusta ammattitutkinto-opintoja kohtaan ja edistetään osaamisen vahvistamista työn ohessa vähitellen ja tarpeen mukaan.

Tervetuloa rakentamaan ammatillista Mestaripolkua!

Työntekijäsi tai sinä itse voitte vahvistaa ja monipuolistaa ammattitaitoasi opiskelemalla työn ohessa ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa – koko tutkinto tai osia sopivasta tutkinnoista.

Mestaripolulla opiskellessaan työssä käyvä opiskelija saa tukea ja sparrausta ammattilaisilta ja hankkeemme työntekijöiltä. Mestaripolulla oppilaitoksemme tekevät yhteistyötä alueellisten Mestarikiltojen ja yrittäjäyhdistysten kanssa. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden saada oman alan ammattilainen mentoriksi tukemaan etenemistään kohti korkeaa ammattitaitoa.

Mestaripolulle Gradiassa ja Turun AKK:ssa

Tällä hetkellä tarjoamme ammattilaisten tukea seuraavien ammattialojen opiskelijoille: Keski-Suomessa Gradian ravintola- ja catering-, leipomo-, pintakäsittely- ja autoaloilla sekä Varsinais-Suomessa Turun Aikuiskoulutuskeskuksen rakennus- ja sähköaloilla.

Kannusta henkilöstöäsi oman osaamisen kehittämiseen ja kerro ammatti- tai erikoisammattitutkinto-opinnoista Gradian ja Turun AKK:n Mestaripolulla!

Mestaripolku-ohjausmalleja jatkuvan oppimisen tueksi

Ohjausmalli työelämästä ammatti- tai erikoisammattitutkintoon tukee työelämässä olevia henkilöitä ammatillisen kasvun polulla. Ohjausmalli perustutkinnosta ammattitutkintoon kannustaa opiskelijoita jatkamaan opintoja perustutkinnon lisäksi. Ohjatummat siirtymät työelämästä ammatillisiin opintoihin lisäävät työmarkkinoilla syvemmän ammattitaidon hankkineiden työntekijöiden ja työnhakijoiden määrää.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Tarvitsemme yrityksiä mukaan vaikuttamaan ammatillisen osaamisen tulevaisuuden tarpeisiin ja tulevien tekijöiden monipuoliseen ammattitaitoon. Olisiko teidän yrityksenne yksi Mestaripolun rakentajista? Vastaa yhteistyökyselyymme tästä.

Katso myös:

polku vihreällä niityllä