Oppilaitosyhteistyö

Mahdollisuuksia oppilaitosyhteistyön kehittämiseen on monia. Mestaripolulla me tarjoamme mahdollisuuden tutustua tuleviin ammattilaisiin jo opintojen aikana. Järjestämme mahdollisuuksia tavata opiskelijoita pienryhmissä tai voimme tehdä yrityksellesi opiskelijatyönä palveluja tai tuotteita.

Työnantajana voit valmistella rekrytointia hyvissä ajoin, kun tuleva työntekijä ja hänen osaamisensa on jo tiedossa. Voit myös vaikuttaa tulevan työntekijäsi osaamiseen kannustamalla häntä tavoittelemaan hyvää ammattitaitoa ja ohjaamalla valitsemaan sopivia opintoja tutkintoonsa.

Mentorivalmennus

Mentoritoiminnan käynnistämiseksi tarjoamme uudenlaista Mentorivalmennusta. Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa oman alansa ammattilaisten ohjausosaamista, jotta Mestaripolulla ammattiaan opiskelevat saavat sparrausta ja tukea työelämän osaajilta. Tätä ohjausosaamista voit hyödyntää myös omassa työyhteisössäsi!

Valmennuksessa tarkastellaan mentorointia ja mentorina toimimista monesta näkökulmasta: Mitä mentorointi tarkoittaa? Osaanko minä toimia mentorina? Keitä ovat mentoroitavat?

Mentorivalmennusryhmä kokoontuu 2 kertaa (á 2 tuntia) pohtimaan mentoroinnin kysymyksiä ja vaihtamaan kokemuksia valmentajan johdolla. Valmennukset ovat käynnistyneet syksyllä 2021. Seuraava mentorivalmennus alkaa 7.2.2022. Seuraa blogiamme ja tule mukaan!

Työuraohjaajan valmennus 

Tulevaisuudessa tarvittavan osaamisen tunnistaminen on tärkeää yrityksen toiminnan kehittämisen kannalta. Osaava ja sitoutunut henkilöstö vahvistaa yrityksen toiminnan kehittymistä, kasvua ja alalla menestymistä. Mestaripolkua rakentamassa hankkeessa käynnistämme talvella 2022 Työuraohjaajan valmennuksen.

Valmennuksessa perehdytään tämän hetken ja tulevaisuuden osaamisen havainnointiin sekä hankitaan valmiuksia tulevaisuudessa tarvittavan osaamisen tunnistamiseen.  

Valmennus sopii esimerkiksi yrittäjälle, HR-henkilölle, esihenkilölle, tiiminvetäjälle, työpaikkaohjaajalle ja luottamushenkilölle. Valmennus on maksuton. 

Ensimmäinen työuraohjaajan valmennus alkaa 9.2.2022
– ilmoittaudu mukaan!

Ryhmä kokoontuu 4 kertaa (á 2 h). Valmennuksessa paneudutaan organisaation henkilöstön osaamisen havainnointiin ja kehittämiseen sekä tulevaisuudessa tarvittavan osaamisen tunnistamiseen. Ilmoittaudu mukaan: Jukka Miettinen, jukka.miettinen (a) gradia.fi

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää oppilaitosyhteistyöstä Mestaripolulla!