Mestaripolku – yhteistyöllä ammattilaiseksi -webinaari

Millaista yhteistyötä Gradia, Keski-Suomen Mestarikilta ja Keski-Suomen Yrittäjät tekevät ammatti- ja erikoisammattitutkintojen parissa? Mitä tarkoittaa Mestaripolku?

Kaikille avoin ja maksuton webinaari järjestetään keskiviikkona 14. huhtikuuta 2021 klo 8.15–9.15. Tule mukaan kuulemaan, miten hyödyt Mestaripolku-yhteistyöstä ja miten voit vaikuttaa oman alasi tulevaisuuden osaamiseen! Webinaari on suunnattu erityisesti yrittäjille ja mestarikiltojen jäsenille.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Mestaripolkua rakentamassa, Risto-Matti Koskinen, Gradia (videolla kohdassa 1:40)
  • Mestarikilta – mestarilaatua Keski-Suomesta, Tomi Lappalainen, Keski-Suomen Mestarikilta (videolla kohdassa 7:20)
  • Ammatillinen osaaminen ja oppilaitosyhteistyö, Tomi Lappalainen, Keski-Suomen Mestarikilta ja Marjo Huuskonen, Gradia (videolla kohdassa 11:10)
  • Ammatillisen kasvun mentori rinnallakulkijana, Leila Saikkonen, Keski-Suomen Mestarikilta ja Jyrki Matilainen, Gradia (videolla kohdassa 27:40)
  • Mentorivalmennus Mestaripolulla, Vuokko Joutsen, Gradia (videolla kohdassa 41:50)

Ammattitutkinto syventää osaamista

Mestaripolkua rakentamassa -hankkeen tavoitteena on lisätä kiinnostusta opiskella ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ammattitaidon syventämiseksi. Mestaripolulla opiskelijoita tukevat eri alojen ammattilaiset luoden monipuolisen osaajaverkoston yhdessä Gradian kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *