Opiskelijainfo sähköalan opiskelijoille

Valmistuville sähköalan perustutkinto-opiskelijoille järjestettiin opiskelijainfo Turun AKK:n Artukaisissa 3.11.2020. Tilaisuuteen osallistui seitsemän opiskelijaa, heidän opettajansa ja hanketyöntekijöiden lisäksi Turun Mestari- ja Kisällikillan Oltermanni Matti Väisänen ja hallituksen jäsen Anneli Hiiri.

Aamupalan jälkeen opiskelijat saivat kuulla perustutkinnon jälkeisistä uravaihtoehdoista sekä mahdollisista jatko-opinnoista ammattitaidon syventämiseksi. Uravalmennuksesta vastasi opinto-ohjaaja, joka on myös hankkeen työntekijä. Turun Mestari- ja Kisällikillan edustajat esittelivät Killan toimintaa ammatillisen kasvun näkökulmasta.

Mestari- ja Kisällikillan Oltermanni Matti Väisänen ja hallituksen jäsen Anneli Hiiri

Killan jäseneksi voi liittyä ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaneet. ja se on hyödyllinen tuki- ja informaatioverkosto eri alojen ammattilaisille. Opiskelijoille esiteltiin myös Mestarinkirja (kuvassa alla) ja Mestarinlakki, joita Killan jäsenet voivat hankkia.

Mestarinkirja

Tilaisuus onnistui erinomaisesti, koska keskustelu oli vilkasta ja opiskelijoilta saatiin hyviä kysymyksiä niin omalle sähköalan opettajalle ja hanketyöntekijöille kuin kiltalaisillekin.

Katso myös:

Monta tapaa opiskella
Vinkkejä opettajalle uraohjaukseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *