Mestaripolun aamupysäkkitilaisuus

Mestaripolkua rakentamassa -hanke järjesti 30.9.2020 yhteistyökumppaneilleen Mestaripolun ensimmäisen aamupysäkkitilaisuuden Gradian Ravintola Priimuksessa. Pandemiasta johtuen tilaisuuteen oli mahdollista kutsua vain rajoitettu määrä osallistujia. Lähes kaikki kutsutut myös osallistuivat!

Tilaisuudessa Gradian liiketoiminnan opettaja Johanna Ärling valotti ammatillisen kasvun ja sen ohjauksen eri puolia. Johanna kertoi, että ammatillisen kasvun vaiheet voidaan jakaa Bennerin teorian mukaan viiteen eri vaiheeseen: aloittelija, edistynyt aloittelija, pätevä suoriutuja, taitava ammattilainen ja asiantuntija.

Johanna kannusti tukemaan työelämässä oppijan ammatillista kasvua esimerkiksi antamalla myönteistä palautetta, tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, jakamalla tietoa yrityksestä ja sen toiminnasta sekä tietysti perehdyttämällä hyvin työntekijä. 

Johannan esityksen jälkeen oli runsaan aamupalan ja keskusteluiden vuoro pöydissä. Keskustelut olivatkin vilkkaita, Lopuksi Keski-Suomen Mestarikilta jakoi Mestarikirjat kolmelle erikoisammattitutkinnon suorittaneelle henkilölle. Se oli mielenkiintoista seurattavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *