Ohjauspäivä Priimuksessa.

kuntayhtymä_tilatTervetullutta vaihtelua työharjoittelujaksoon on tarjonnut eilinen ja tämä päivä koulussa. Tuttua vilkasta ja iloista puheensorinaa on saanut kuunnella. On ollut mukava nähdä kurssikavereita ja kuulla miten kaikilla on sujunut työharjoittelussa kun tämä on kuitenkin vasta ensimmäinen jakso, joten kaikki on uutta mitä olemme kohdanneet.

Ohjauspäivä on ollut erittäin hyödyllinen kun näyttöjä rupeaa tulemaan tiheään tahtiin ja kaikki valmistautuvat parhaansa mukaan. Näyttö jännittää, mutta tämän päivän jälkeen olen paljon varmemmalla mielellä. Olen itse omat näyttösuunnitelmat ja ennakkotehtävät saanut valmiiksi hyvissä ajoin ja lähtevät nyt työpaikalle huomenna luettavaksi.

Toivon että kaikilla menee työharjoittelu kivuttomasti loppuun ja kaikki saavat näytöt suoritettua kunnialla.

Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille kurssilaisille ja syksyllä tavataan uusin voimin. Myöskin Tarjalle ja Marjolle hyvää kesää ja tulevaa odotetaan innolla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *