Top-aikaa ja näyttö-paineita =)

Työssäoppimisjaksoa ollaan menty kohta 2 viikkoa. Vähitellen alkaa päästä jyvälle touhusta.  Pienestä leipomo-kahvilasta pieneltä paikkakunnalta on hyvä aloittaa. Aloitus sattui juuri pahimpaan kiire viikkoon ylioppilasjuhlien ja muiden juhlien alle. Silti selvittiin kunnialla ja kehuja tuli täytekakuista koko työporukalle. 50 hengen kahvituskin sujui siinä sivussa mukavasti.

Tänään minua kävi katsomassa työpaikalla kouluttaja Marjo ja sovimme ensimmäisen näytön päivämäärän Jussin päivälle. Pientä jännitystä  sen suhteen. Kovasti on nyt harjoiteltu valitun tuotteen valmistusta sekä ideoitu koristesarjoja. Tässä muutama näperrys valmiina.

joutsenet

joutsenet

kissa

kissa

Mukavaa kesää kaikille! =)

Maija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *