Parasta perhe näkyy ja kuuluu monikanavaisesti

Oletko jo löytänyt kaikki Parasta perheen tiedotuskanavat, pysytkö kartalla? Hankkeiden ympärille on rakentunut kiinnostavia kanavia, jotka tarjoavat runsaasti hyödyllistä tietoa. Tarjolla on mm. materiaalivinkkejä, uutisia, blogeja, videoita, tietoa tapahtumista sekä keskusteluryhmiä.

Parasta kehittämistä yhteistyöllä

Verkkosivut ja sosiaalinen media ovat käteviä ja nopeita väyliä päivittää tietämystään hankkeen etenemisestä ja samalla erinomainen keino välittää ajankohtaista tietoa eteenpäin ja osallistua keskusteluihin.

Jos et seuraa sosiaalisen median kanavia aktiivisesti, niin hyvä vaihtoehto on tilata viikoittainen kooste tai uutiskirje sähköpostiisi:

“Pysy kartalla” on viikoittainen julkaistava kooste. Koosteeseen kerätään polttavimmat kysymykset/uutiset, tulevat tapahtumat (- mutta ei tietenkään kaikkia keskusteluja).

Uudistetaan yhdessä -uutiset tarjoaa koulutuksen järjestäjille ajankohtaisia uutisia, materiaalivinkkejä sekä tietoa Parasta kehittämiskokonaisuuden etenemistä. Se on tarkoitettu Parasta kehittämiskokonaisuuden ja muiden ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanohankkeiden yhteiseen tiedottamiseen.

Nyt löydät ”Parasta-kanavien” osoitteet helposti samasta paikasta – klikkaa alla olevaa linkkiä!
Parasta kanavat ja materiaalit (pdf)

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *