Yhteystiedot

Gradiassa on meneillään useita kestävyyden ja vastuullisuuden teemoihin liittyviä hankkeita, joihin voit tutustua alla.

Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen

Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -hankkeen (ESR) tavoitteina ovat kestävän liiketoiminnan kehittäminen ja kestävän yrittäjyyden toimintatavan mallintaminen Keski-Suomessa. Hankkeessa määritetään kestävän liiketoiminnan kehittämisen edellytykset ja osaamistarpeet pilotoimalla kestävän yrittäjyyden polku yrityksille ja opiskelijoille.

Markus Vehniäinen
projektipäällikkö
puh. 040 341 6377
markus.vehniainen(a)gradia.fi

Sarita Jylhä-Rastas
projektikoordinaattori
puh. 040 132 5014
sarita.jylha-rastas(a)poke.fi

KoKeMa

KoKeMa – Konkretiaa kestävään matkailuun-hankkeen tarkoituksena on kehittää matkailutoimialalle suunnattua koulutusta ja edistää kestävän kehityksen käytännön osaamista alan eri ammattiryhmissä. Painopisteenä on osaamisen kehittäminen matkailijalle välittömästi näkyvien ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottamisessa. Näiden palvelujen vastuullinen, kestävä ja hygieeninen tuottaminen vastaa asiakastarpeisiin ja edistää työllisyyttä, erityisesti COVID19-pandeminen muuttamassa kysyntäympäristössä.

Eija Kinnunen
projektipäällikkö
puh. 040 341 6478
eija.kinnunen(a)gradia.fi

Polku 2.0

POLKU 2.0 tavoitteena on bio- ja kiertotalouden osaamisen kehittäminen Keski-Suomessa. Hankkeen tarkoituksena on bio- ja kiertotalouden jatkuvan oppimisen tarjonnan, laadun ja osuvuuden parantaminen.

Mira Ruth-Viitanen
projektipäällikkö
puh. 040 341 5832
mira.ruth-viitanen(a)gradia.fi

Lisätietoja

Gradian vihreä siirtymä

Gradian vihreän siirtymän tavoitteena on kestävän Gradian toimintakulttuurin luominen. Hanke on työkalu ja resurssi, jonka avulla vauhditetaan ja tuetaan Gradian hallituksen hyväksymän strategian ja Green book – Kestävän tulevaisuuden kehittämisohjelman mukaista kehittämistä.

Jaana Tuppurainen
projektipäällikkö
puh. 040 341 4553 jaana.tuppurainen@gradia.fi

GreenPOPUP4All- Erasmus + hanke

GreenPpPUp4All- hanke on kaksivuotinen Erasmus + hanke, joka pyrkii lisäämään kiinnostusta ravintola- ja cateringalan ammatilliseen koulutukseen ja ravintola- ja cateringalaan sekä antamaan opiskelijoille ja opettajille kokemuksia kansainvälisessä työ- ja opiskeluympäristössä toimimisesta, digitaitojen vahvistumisesta niin opettajan työvälineenä kuin opiskelun tukena sekä synnyttämään ymmärrystä kulttuuristen yhtäläisyyksien ja erojen kohtaamiseen.

Pia Särkkä
projektikoordinaattori
puh. 040 341 6439
pia.sarkka@gradia.fi

Birgit Härkönen
projektityöntekijä
puh. 040 341 5043
birgit.harkonen@gradia.fi