Ajankohtaista

Järjestämme erilaisia tapahtumia liittyen kestävyyden ja vastuullisuuden teemoihin. Ilmoittaudu mukaan!

Täydennä kestävyysosaamistasi maksuttomissa Polkukartta-koulutuksissa

Kaikilla aloilla tarvitaan osaamista kestävyydestä ja vastuullisuudesta. Mutta miten lähteä liikkeelle ja kuinka edetä vastuullisuustyössä? Ajankohtaiseen teemaan keskittyvää käytännönläheistä koulutusta on nyt tarjolla maksuttomasti. Gradian, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston yhteiset Polkukartta-koulutukset käsittelevät kestävyysteemoja työelämän tarpeiden näkökulmasta. Tutustu tuleviin koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan Polkukartta-koulutusten sivulla.


9.5.2022

Webinaari – Vastuullisuusviestinnän sparraus klo 17-19

Puhuja: Marika Mesimäki, Oakhill Group Vastuullisuusviestinnän pitkän linjan ammattilainen Marika Mesimäki kertoo kahden tunnin sparrauksessa käytännön esimerkkien avulla, miten yritys voi ja miksi sen kannattaa viestiä vastuullisuudestaan. Markikan sanoin: ”Haluaisin kääntää ajatuksen siihen, että vastuullisuus tuo liiketoimintaan arvoa, kuten parempia asiakaskokemuksia ja motivoituneempia työntekijöitä. Parhaassa tapauksessa se voi luoda aivan uutta liiketoimintaa. Vastuullisesti toimiva ja selkeästi viestivä yritys luo itselleen myös uskollisempia asiakkaita.”

Ilmoittautuminen:

Markus Vehniäinen, puh. 040 341 6377, markus.vehniainen(a)gradia.fi TAI
Sarita Jylhä-Rastas, puh. 040 132 5014, sarita.jylha-rastas(a)poke.fi


Yrityskohtaiset sparraukset kestävään liiketoimintaan

Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -hankkeessa järjestetään mukana oleville yrityksille sparrausta. Tarkoituksena on kehittää yrityksen kestävyyteen liittyviä haasteita yrityskohtaisesti. Ilmoittaudu mukaan sparrausvalmennukseen sähköpostitse markus.vehniainen(a)gradia.fi tai sarita.jylha-rastas(a)poke.fi