Töitä ja lomapäiviä

Täällä ollaan huomenna majailtu viikko. Aika menee kyllä aika nopeesti, kun on tekemistä. Tietysti koti-ikävä vaivaa välillä, mutta kuukauden päästä ollaan taas takaisin Suomessa.

Ollaan oltu nyt töissä kaksi oikeeta päivää. Täällä tehdään töitä klo 8.30-13, sit on kahen ja puolen tunnin ruokatauko. Puoli neljä takaisin töihin ja kotia päästään siinä puoli kaheksan maissa. Ei oikeen olla osattu vielä päättää, että onko toi toimiva systeemi mut ainaki ehtii kotiin syömään.

Ollaan päästy tekemään suklaalaboratoriossa erilaisia suklaahommia, sekä auteltu kanssa konditorian puolella. Vielä on tosi avuton olo, kun ei oo tottunut talon tavoille, mut henkilökunta on tosi mukavaa, vaikka välillä on vähän ymmärtämisvaikeuksia.

Päästiin irrottelemaan suklaasta tehtyjä eläimiä muoteista, oli muuten operaatio
Suklaakukat koristellaan laittamalla keskelle värjättyä sokeria
Kun pääsiäinen on ohi niin suklaamunista irrotetaan kukat ja kehdet ja ne sulatetaan.

Meillä on yleensä sunnuntait ja maanantait vapaata, joten tänään päätettiin lähteä seikkailemaan ja ottamaan kuvia. Päädyttiin sitten johonkin kummalliseen kauppaan, joka oli täynnä vaatteita. Löydettiin myös OVS-niminen vaatekauppa, tosi kiva paikka kyllä. Ja sitten ostettiin ekat jätskit täältä! Ihan superhyvää! Täällä rupee jo olemaan aika lämmin, niin on hyvä mieli kun paistaa aurinko.

Suklaa- ja mangojätski. Aivan superhyvää!!

SITTEN, erittäin mainitsemisen arvoinen asia. Nimittäin me löydettiin täältä näkkäriä! Ihan parasta!! Voi varmaan arvata, et mitä syödään loppuaika täällä, heh.

Ihan parasta löytää jotain ruispitosta. PS. Ollaan myös nähty Arlan tuotteita kaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *