Seikkailu Torinossa ja Egypti-museo

Vihdoin ja viimein tuli taas viikonloppu! Tutkittiin ohjelappusta, joka saatiin kun saavuttiin tänne ja siinä puhuttiin Egypti-museosta. Myös mestari Rosso puhui museosta joku päivä.

Eli siis suunta kohti Egypti-museota. Tutkittiin taas Google-Mapsista reitti sinne, ja hypättiin bussiin. Bussi meni melkein museon viereen ja oli niin hienot maisemat, että kulutettiin varmaan tunti vaan Instagram kuvien ottoon ja maisemien ihailuun. Kun sitten päästiin museoon niin oli ihana huomata, että ihmiset puhuivat englantia.

Lippu museoon maksoi 15 euroa ja siihen saatiin kuulokkeet ja joku härveli mistä kuului infoa enganniksi eri museoesineistä. Museo oli tosi hieno ja nähtävää tosi paljon. Oli ihan mielenkiintoista, mutta ehkä nähtävää oli lopulta liikaa ja alkoi kyllästyttämään.

Museon nettisivut:
https://museoegizio.it/en/

Museossa oli vaikka mitä nähtävää!

Kun päästiin museosta pois niin huomattiin, että oltiin päädytty paikkaan, jossa oli tosi upeita rakennuksia ja paljon ihmisiä, pääteltiin että vissiin löydettiin Torinon oikea keskusta.

Löydettiin tämmönen hieno käytävä
Maisemat museon ikkunasta oli hienot

Kauppoja Torinon keskustassa oli paljon. Löytyi merkkivaateliikkeitä ja pikkuisia kojuja, mutta parasta oli englannintaitoiset ihmiset ja mukava palvelu. Saatiin koko päivä hyvin kulutettua seikkaillessa eri kauppoja läpi. Nyt löytyy jo muutamat tuliaiset ja saatettiin kumpikin ostaa korkokengät juhlia varten, miten ne sitten mahtuu matkalaukkuun niin hyvä kysymys, heh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *