Viikko kolme

Ollaan nyt täällä kolme viikkoa oltu, ja vielä jäljellä 11 päivää, 12 tuntia ja 27 minuuttia siihen, että lähdetään kotia kohti.

Tämä viikko on ollut kyllä aika melkoinen. Tiistaina me lähdettiin syömään pizzaa meidän työkavereiden kanssa, ja voin sanoa että oli muuten hyvää. Ihan erilaista kuin Suomessa ja italialaisten pizzassa ei ole IKINÄ ananasta. Kyllä silti kinkku-ananas-aurajuusto on hyvää. Oli mukavaa viettää aikaa heidän kanssa ja puhua kaikkea. Kiva ilta ja näin, vaikka sitten aamulla väsyttikin.

Margherita pizza oli hyvvää
Jälkkäriksi vielä tiramisua

Keskiviikkona oli tavallinen päivä, oltiin töissä, käytiin kaupassa ja tehtiin ruokaa. Se huono puoli siestassa on, että työpäivät venyy meilläkin ilta seitsemään asti, ja kotona on joskus kahdeksalta. Sitten täytyy käydä kaupassa ja on ruoanlaitto-operaatio, niin nukkumaanmeno venyy. Ollaan muuten valvottu varmaan puoli kahteentoista meidän pyykkikoneen takia, kun saatiin laitettua siihen joku toooosi pitkä ohjelma! Torstai, perjantai ja lauantaikin meni tavallisella tavalla, lukuunottamatta perjantai-iltaa kun saatu palaute aiheutti harmia, vaikka tiedettiin ettei se ole totta.

Sitten tuli sunnuntai ja äitienpäivä. Se on kiireinen päivä Capitano Rossossa, sillä kaikki haluavat ostaa kakun äidilleen. Oli yllättävän kiva päivä, sillä tekemistä riitti paljon ja sai itsenäisesti tehdä kaikkea, tunsi kerrankin itsensä hyödylliseksi. Mentiin töihin puoli yhdeksäksi ja päästiin puoli kolmelta viikonlopun viettoon (eli maanantain).

Maanantaina eli tänään meillä oli tapaaminen Formazione 80:ssa meidän tutorin kanssa. Puhuttiin siellä vaihdon sujumisesta ja muista asioista ja hän kertoi kivoja paikkoja, joissa kannattaa käydä. Sieltä lähdettiin seikkailemaan Torinon keskustaan postikortteja ja etsimään kissakahvilaa, josta tutor oli puhunut (se ei ollut auki). Päädyttiin syömään aivan superhyvää jäätelöä ja miettimään seuraavaa tekemistä. Jotenkin eksyttiin ravintolaan, jonka pizza ei nyt ollut aivan parasta, ja se oli tosi kallista, mutta ainakin saatiin ruokaa. Tämän jälkeen koitettiin löytää kissakahvilan toinen kahvila, mutta sekin oli kiinni :(. Sitten lähdettiin etsimään suihkulähdettä, josta oltiin nähty kiva kuva. (Fountain of the 12 months) Oli kyllä tosi hieno paikka ja siinä vieressä on Parco del Valentino, puisto, josta löytyy hienoja kasveja ja maisemia. Molemmat on kyllä älyttömän upeita paikkoja, kannattaa käydä! Kun oltiin lähdössä ja mentiin odottamaan bussia, niin oli niin lämmintä, että oli kertakaikkiaan aivan pakko käydä ostamassa vielä toisetkin jätskit, heh! Edelleen superhyvää.

Jätskit numero 1, pistaasi-lakriktsi ja suklaa-vanilja

Vesiputous oli tosi hieno, ja siellä sai hienoja kuvia

Parco del Valentino oli ihanan vihreä ja kesäinen paikka
Jätskit numero 2, mangoa ja mansikkaa

Huomenna taas takaisin töihin, ei ole enää kovin montaa työpäivää jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *