Ideasta toteutukseen

Tänään kokosimme vaihtoehtopedagogiikatmateraalia imoviessa ja moodlessa Oppimiskeitaalla. Mikkelin Oppimiskeidas -tila toimi mainiosi, kun ryhmät työskentelivät ipadeilla ja kukin ryhmä pystyi työn etenemistä seuraamaan omilta tv-ruuduilta. Tämän kokoiselle ryhmälle tila on mainio. (14 opiskelijaa)

Teknistä tukea tarvitsin itse vielä paljon. Tilan tekniikasäädöissä kai oli vielä muutenkin tuen tarvetta, kuin vain kömpelön opettajan tukeminen. Oppia ja tukea sain itse kovasti Ollilta ja Kirsiltä!
Entäpä opiskelijat sitten. Työn tekeminen vaikutti innostuneelta. Ryhmät toimivat hyvin, joskin kukin omaan tahtiinsa ja eri vaiheissaan. Sehän on sallittua ja valmista saatiin. Nyt videot ovat Moodlessa kirjana yhdessä teoriatiedon kanssa.

Huomenna on töiden esittely, palautteet ja loppuarvioinnit.
Kyselin myös väliarviointia opiskelijoilta! Palaute oli pääosin positiivista . Kritiikkiä sai aloituksen ja ohjeistuksen epäselvyys. Eikä ihme. Opiskelijat ja itsekin olin uuden asian äärellä. Tämän hämmennyksen tunteen olen myös itsessäni tunnistanut tätä uutta tekniikkaa opetellessa. Mutta, kun alkuun oli päästy pitivät opiskelijat kurssia tähän saakka onnistuneena. Ja iloinen ja tyytyväinen olin itsekin äsken valmiita videoita katsellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *