Tiimijakson teemana on tulevaisuus!

Klassikan ensimmäisen vuoden opiskelijoilla oli loka-marraskuussa 2020 tiimijakso, jossa oppiaineiden sisällöt oli integroitu osin toisiinsa. Jakson ajan työskenneltiin 4 – 5 hengen tiimeissä. Viikoittain aloitettiin oppiaineen omilla opetunneilla ja sitten tehtiin oppiaineita yhdistävä viikkotehtävä, joka esitettiin viikon lopussa.

Tänä vuonna tiimijakson teema oli tulevaisuus. Opiskelijoilla oli tiimijaksossa kaksi erilaista oppiainekokonaisuutta. Futuurissa ryhmät 20A – D opiskelivat terveystietoa, yhteiskuntaoppia, äidinkieltä, opoa ja opo-tvt:tä, ja Ventuurissa ryhmät 20E – H opiskelivat englantia, maantiedettä, äidinkieltä, opoa ja opo-tvt:tä. Molemmissa oppiainekokonaisuuksissa pureuduttin myös latinaan eri tieteitä yhdistävänä kielenä.

Useat vierailijat toivat tiimijakson teemaan syventävää tietoa. Futuristi Otto Tähkäpää Tulevaisuuskoulusta ohjasi opiskelijat pohtimaan tulevaisuuden työelämää.

Ilmastoasiantuntija Kaisa Kosonen Greenpeacesta kertoi tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista ilmaston näkökulmasta. Innovaatioviikolla Kuopio Business Center toi tuhdin tietopaketin yrittäjyydestä ja tiimeissä luotiin tulevaisuuden yrityksiä vuodelle 2040.

Myös opettajat tekivät tiivistä tiimityötä ja heittäytyivät luomaan tulevaisuuden ideoita!

Kurkkaa tästä Klassikan tiimijakso 2020-2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *