Firstbeat: Jatkuva muutos on tullut jäädäkseen!

Firstbeat Technologies Oy

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Yritys on perustettu vuonna 2002.

Jo kymmenet tuhannet huippu-urheilijat sekä miljoonat kuluttajat ja työntekijät yli 40 eri maassa luottavat Firstbeatin analytiikkaan. 

Firstbeatilla työskentelee yli 80 hyvinvoinnista ja urheilusta innostunutta asiantuntijaa. Ydinosaamisemme perustuu monitieteelliseen kehitystyöhön fysiologian, matemaattisen mallintamisen ja käyttäytymisen ymmärtämisen alueella.  

Teemme yhteistyötä yliopistojen, tutkimuskeskusten sekä monipuolisesti liikunta-, terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavien toimijoiden kanssa. 

Toimintaamme ohjaavat keskeiset periaatteet ja arvot ovat innovatiivisuus, työyhteisön kannustaminen ja laatu.  

Rekrytointien yhteydessä korostamme erityisesti rohkeutta, avoimuutta ja itsensä jatkuva kehittämistä.   

Viestini nuorille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksemme toimialasta: Jatkuva muutos on tullut jäädäkseen, joten valmius toimia sekä avata latua alati kasvavilla liikunnan ja terveysteknologian markkinoilla on hieno mahdollisuus myös henkilökohtaisen oppimiseen ja kasvuun. 

www.firstbeat.com