Ruthin Leipomo: Tee työsi kunnialla ja hyvällä meiningillä!

Ruthin Leipomo Oy ja Divisium Oy

Ruthin Leipomo valmistaa ensisijaisesti ruokaleipää myyntiin Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueille. Tuotevalikoimaamme kuuluu leipien lisäksi myös konditoriatuotteita, kuten leivoksia ja kakkuja. Leipomomme yhteydessä Jyväskylän Kuokkalassa toimii myös leipomomyymälä ja kahvilamme. Ruthin Leipomo Oy:n elintarviketeollisuuden osaaja. Alunperin yritys perustettu 1906, mutta yritysjärjestelyjen takia nykyinen osakeyhtiö on perustettu 2010.

Divisium Oy tarjoaa koulutusta aloittaville yrittäjille mm. rahoitusasioista ja yrittäjyydestä. Lisäksi yritys tarjoaa erilaisia rahoitusalan neuvonantajapalveluita yrityksille. Tarjoamme myös toimitiloja Jyväskylässä. Divisium Oy:n osaaminen liittyy rahoitusalaan ja yrittäjyyteen ja se on perustettu 2019.

Toimintaamme ohjaavat keskeiset periaatteet ja arvot ovat tuottavuus, asiakaslähtöisyys ja työyhteisön hyvinvointi.

Rekrytointien yhteydessä korostamme erityisesti valmiutta oppimaan ja tekemään parhaansa. Reipasta asennetta

Viestini nuorille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksemme toimialasta: Valitsit sitten minkä alan tahansa, tee työsi kunnialla ja hyvällä meiningillä. Hoida aina sovitut asiat tehokkaasti ja täsmällisesti, niin töitä riittää aina! Ole ylpeä siitä mitä teet! Tsemppiä 🙂 

www.ruthinleipomo.fi

www.divisium.fi